Kalyves Beach

Prijs : € 1027

Griekenland

Kalives

hotel appartement


Kalyves Beach Ga naar TUI-nl

voor € 1027

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij TUI-nl.

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Kalyves Beach.

Dit hotel beschikt over de juiste ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Plons in een van de zwembaden of duik in de zee die direct voor de deur ligt. Ook de kinderen kunnen zwemmen en spetteren onder de zon in het kinderzwembad. De kinderen worden de hele dag vermaakt met tal van activiteiten. Van spelletjes spelen tot schminken, schatzoeken, googeltrucs, knutselen, er is altijd iets te beleven.

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Breng een bezoek aan de spa, geniet van een verfrissende cocktail en laat je verrassen tijdens de avondshows. Deze locatie is is een ideale keuze om tot rust te komen. Maak een wandeling over het dorpsplein, bewonder de flora en fauna, geniet van de mooie zandstranden in het gebied of verken de omgeving.

Prikkel je smaakpapillen tijdens het diner met heerlijke gerechten, bereid met lokale ingrediënten. Ontspan op de melodieën van de muziek en aanschouw het prachtige uitzicht op zee. Dit hotel voelt als een tweede thuis!.Kaart

Eigenschappen
Naam Kalyves Beach
Griekenland
Kalives
Type Hotel Appartement
Aanbieder TUI-Nl
Vertrekdatum 2023-10-18
Aantal dagen 8
Extra Aan het strand, Heerlijk ontbijten met een view, Uitgebreid animatieprogramma, Plons in een van de zwembaden, Geniet van een verfrissende cocktail, Erkend met eco-label & inclusief transfers.
Faciliteiten ZwembadRestaurantBarEntertainmentSpeeltuinRoomserviceTuinFitnessDuikschoolSauna,
Rating 7
Sterren 4
Transport vliegtuig
Regio Kreta